Seva Group

EnglishRomanian

Proiectul “Linie de brichetare deseuri lemnoase”

Proiect "Linie de brichetare deseuri lemnoase"

Proiectul “Linie de brichetare deșeuri lemnoase”, cod MySMIS 106297, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a fost implementat de către SEVA GROUP SRL și are o valoare totală de 1.368.070,79 lei, din care 845.783,47 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul s-a desfășurat în perioada 02.02.2018 – 31.07.2018.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a SEVA GROUP SRL prin diversificarea activitații acesteia prin achiziţionarea unei linii de brichetare a deșeurilor lemnoase (7 utilaje și echipamente de producție) și a unor echipamente specifice (3 proiectoare cu LED) în scopul obţinerii unei economii de energie și a unor sisteme care utilizează surse regenerabile de energie (3 sisteme fotovoltaice).

Impactul proiectului la nivel local este crearea a cinci locuri noi de muncă și creșterea eficienței energetice în activitatea beneficiarului prin achiziționarea a trei sisteme fotovoltaice.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro și www.inforegio.ro/ro (respectiv http://facebook.com/inforegio.ro).

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by