Vânzări brichete rumeguș

SC SEVAGROUP SRL, se ocupa cu producerea si comercializarea brichetelor din rumegus de rasinoase. Brichetele tip Ruf sunt ecologice si realizate din doua materiale de baza: rumegus si praf de lemn.

Brichetele pe care le producem au urmatoarele caracteristici:
  • Putere calorica: 4887 kcal/kg
  • Umiditate maxima: 10,43%
  • Ambalare: in baxuri din folie polietilena sau direct pe palet.
  • Cenusa: 0,36%
  • Densitate: 1,01g/cm3

Brichetele nu contin aditivi care pot afecta buna functionare a sobelor sau centralelor termice.
Brichetele din rumegus sunt indicate pentru centralele termice, boilere si sobe, fiind o sursa alternativa pentru lemnul de foc, gaze naturale, carbune si nu emana miros sau scantei in timpul arderii.

 

Instructiuni de ardere

Plasati 2-3 brichete in camera de ardere si aprindeti-le. Arderea necesita mult aer, de aceea este indicat ca toate valvele de admisie a aerului sa fie deschise pana ce brichetele ard cu flacara. Ulterior, admisia aerului poate fi redusa.

Brichetele de rumegus au un timp de ardere de 2.5 ori mai mare decat al unui volum echivalent de lemn de foc si produc o cantitate mica de cenusa (5-10%). Daca nu este suficient aer (sau este prea mult) procesul de ardere poate fi incomplet si poate cauza fum negru (carbon ars incomplet) cu miros puternic, care produce depuneri de funingine.

Brichetele sunt o sursa de energie economica si prietenoasa mediului inconjurator. Acestea elibereaza prin ardere o cantitate de CO2 egala cu cantitatea de CO2 asimilata in lemnul copacilor, in urma procesului de fotosinteza. Din acest motiv, se poate considera ca brichetele sunt neutre din punct de vedere al poluarii cu CO2.

Pretul este de 850 RON/tona pentru cantitati pana in 10 tone.

Pentru cantitati peste 10 tone pretul este 800 RON/tona, inclusiv TVA.

Asiguram transport contra cost.